Menu
Antikvariat logo

HJÄRNE, Harald.

Östanifrån. Minnen och utkast.

cen54237

Stockholm, Hugo Gebers Förlag, 1905. 8:o. (5),+ (blank),+ 240 s. Rött hkbd med ryggtiteletikett av mörkrött skinn, marmorerade pärmpapper och sprängda snitt. Sten Landahls exlibris.

Essäer om främst Ryssland och rysk imperialism, varav ett par tidigare tryckta i Aftonbladet och övriga i Svenska Dagbladet.

 17 € 

About dealer

Centralantikvariatet

Vi sysslar huvudsakligen med böcker inom historia och relaterade ämnen såsom arkeologi, personhistoria, heraldik, filologi etc, både äldre böcker och modern facklitteratur. Vi håller även på med äldre musik och resor. Vår butik ligger mitt i Gamla stan i Stockholm, I Norra bankohuset vid Järntorget, där det går bra att hämta böcker. Vi är ofta tillgängliga i butiken även utanför öppettiderna, men ring då först och fråga. Många av våra böcker finns på lager, också centralt i Stockholm. Önskar Ni komma och titta på någon speciell titel är det alltså säkrast att meddela detta förväg så att boken finns på plats i butiken när Ni kommer. Vi skickar regelbundet ut digitala nyhetslistor, med ett urval av intressanta nyinkomna böcker. Anmäl Er gärna för dessa så kommer de med e-post. Vi skickar även ut tryckta kataloger. Önskar Ni betala med kontokort går det bra. Vi skickar ett svar med en faktura och en betalningslänk så fort boken finns framplockad och färdig. Fakturor med betalning i efterskott skickas som standard, utom om det är dyrare böcker till förstagångskunder. Full returrätt i 14 dagar efter att boken mottagits.

Österlånggatan 53

SE-111 31 Stockholm, SE

e-mail: order@centralant.se

site: http://www.centralant.se/

phone: +46 8 411 91 36

vat: SE 556971632601

Opening hours
Wednesday - Friday:
13:00-18:00